Recordaantal leads op event

Voor gebruik op evenementen of beurzen hebben we voor een internationale klant een mobiele lead management tool uitgewerkt en ontwikkeld, wat een verdubbeling van de verzamelde leads met zich meebracht. De verkoopcijfers waren op Belgisch niveau ongeëvenaard.

Vlot van project tot factuur

Om vlot en overzichtelijk van projectbeheer tot factuur te kunnen overgaan, zonder risico om zaken te vergeten, ontwikkelden we na grondige studie van de interne werking een semi-automatisch project- en facturatieplatform, dat een tijdswinst van 250% opleverde.

Overzichtelijke verkoopcijfers

In het verleden tastte deze klant deels in het donker wat betreft actuele gerapporteerde verkoopcijfers. Na studie en uitwerking door Web Industry heeft de klant nu ten alle tijde een actueel "live" overzicht van de verkoopcijfers, met intelligente filters en overzichtelijke grafieken en rapporten.

Business Intelligence dashboard

Een grote onderneming had enorm veel ongestructureerde brondata van verschillende divisies, maar voor het management was er geen totaaloverzicht. Web Industry leverde een BI dashboard op dat meer dan 12 verschillende databronnen "live" mathematisch analyseerde en cijfers produceerde die voorheen onmogelijk leken.

Automatische rapporteringen

Een Belgische onderneming wou wekelijkse rapporten over de prestaties van hun winkels. Wat voordien een maandelijks, arbeidsintensief proces voor twee werknemers was, wordt nu wekelijks automatisch op een paar minuten gegenereerd, wat een tijdswinst van vijf werkdagen per maand opleverde.

Efficiënt beheer van documenten

De werknemers van een Belgische KMO verloren veel kostbare tijd om de juiste documenten aan hun klanten te bezorgen. Na een grondige studie werd een intelligent archiveringsplatform opgezet, waarbij klanten hun documenten op maat en volledig beveiligd automatisch aangeleverd kregen.