Duur?

Een investering moet renderen!

Alles heeft zijn prijs uiteraard, maar niets is erger dan op trendwoorden als cloud computing, big data, web 2.0, SAAS, BI, ERP, CRM of CMS te springen, met het idee dat daar de oplossingen liggen, zonder de precieze inhoud ervan te kennen, zonder overzicht van het complete plaatje of nog slechter, om achteraf een serieuze aderlating te moeten constateren.

Een investering moet renderen, oftewel Return Of Investment (ROI)! Het ontwerp van een mooi huis laat u ook niet over aan de aannemers, maar u neemt een architect onder de arm die uw wensen en zorgen in kaart brengt, vervolgens de plannen uittekent en u kan helpen met het aanreiken van de juiste aannemers, om die vervolgens te begeleiden in de uitvoering van de werken. Web Industry wil uw partner met kennis van zaken zijn.

"Het kan behoorlijk complex zijn om iets simpel te maken."

Jack Dorsey (Twitter)

Op korte termijn is het niet meer dan logisch dat u een investering dient te maken en we gaan eerlijk zijn, soms gaat dat gepaard met een navenant prijskaartje, want oplossingen op maat zijn soms complex en tijdrovend om uit te werken. Echter, dergelijke korte-termijn investering weegt niet op tegen de voordelen die u op lange termijn ervaart. Die voordelen zijn niet in het minst de tijdswinst van het personeel, maar ook het besparen van geld en een verhoging van de efficiëntie.

Zo is de rekening snel gemaakt.

We nodigen u graag uit om enkele van onze projecten te bekijken, zodat u een idee krijgt wat we voor u kunnen betekenen.

Onze visie uit de doeken

Ondernemen en investeren kost geld en U wilt uiteraard dat uw investeringen renderen. Wij helpen u graag vooruit en delen met u graag onze visie over automatisatie op kantoor.

En nu?

Theorie is allemaal wel mooi, maar ons echt leren kennen doet u via een persoonlijk gesprek. We komen graag bij u langs om te luisteren hoe we u verder kunnen helpen.