Oplossingen op maat

Van eerste stappen in A.I. tot large-scale software solution

Bij Web Industry specialiseren we in drie zaken:

Artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie (AI) ofwel kunstmatige intelligentie gaat over slimme systemen die zelf kunnen leren en problemen oplossen. Bij Web Industry maken we op maat gemaakte AI-oplossingen die perfect passen bij wat uw bedrijf nodig heeft.

We volgen niet alleen de laatste trends omdat het moet; we zorgen er met extra training voor dat ons team altijd met de nieuwste kennis werkt. Dit betekent dat we meer kunnen dan alleen praten over ChatGPT - we hebben een breed scala aan AI-technieken in huis, van zelflerende systemen tot slimme analysemethoden en automatisering.

Hoe kan A.I. uw bedrijf helpen? Enkele voorbeelden:

  1. Machine learning: Deze systemen vinden zelfstandig patronen in grote hoeveelheden data. Ze kunnen bijvoorbeeld voorspellen wat klanten willen, trends spotten en helpen met slimmere beslissingen.
  2. Automatisering: Vervelende, herhalende taken? Die kunnen we automatiseren. Zo bespaart u tijd en kunnen uw medewerkers zich bezighouden met interessanter werk.
  3. Voorspellende analyses: We gebruiken slimme algoritmen om te voorspellen wat er in de toekomst kan gebeuren, zoals de vraag naar uw producten of veranderingen in de markt.
  4. Beeldherkenning: Onze systemen kunnen foto's en video's begrijpen en analyseren. Handig voor het sorteren van producten, gezichtsherkenning of het controleren van kwaliteit.

Geïnteresseerd in wat A.I. voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer info over hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien en efficiënter te werken.

Software op maat

Wij maken software precies zoals u het wilt. Dit betekent dat we software vanaf de grond opbouwen speciaal voor uw bedrijf, in tegenstelling tot commerciële "off-the-shelf" software (COTS) die voor iedereen hetzelfde is. Of u nu een app nodig hebt om uw bestellingen te beheren, uw apparatuur te onderhouden, of iets helemaal anders, wij zorgen ervoor.

Ons proces? Eerst luisteren we goed naar wat u nodig heeft. Dan brainstormen en plannen we, bouwen we de software, testen alles grondig met u, en zorgen we dat alles soepel werkt. En natuurlijk blijven we daarna ook helpen met updates of uitbreidingen.

Door onze ervaring in zowel business analyse als artificiële intelligentie kunnen we software ontwikkelen die niet alleen doet wat het moet doen, maar ook slim is en kan leren en verbeteren over tijd.

Webapplicaties

In het digitale tijdperk zijn webapplicaties cruciaal voor bedrijven die mikken op efficiëntie, groei en innovatie. Bij Web Industry excelleren we in het creëren van geavanceerde websites en webapplicaties, perfect afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften.

We ontwikkelen websites en webapplicaties die naadloos aansluiten op uw verwachtingen en eisen, ondersteund door deskundig advies over de optimale online strategieën. Van het navigeren door het complexe landschap van het wereldwijde web tot op maat gemaakte cloud services, wij zijn er om u te begeleiden. Of het nu gaat om een webapplicatie die uw bedrijfsprocessen overal en altijd veilig monitort, wij leveren oplossingen die gebruiksvriendelijk, veilig, snel en doeltreffend zijn.

We erkennen dat de toekomst van uw digitale aanwezigheid niet alleen afhankelijk is van de huidige mogelijkheden maar ook van het vermogen om toekomstige behoeften te anticiperen. Met meer dan 80% van de data science projecten die nooit de productiefase bereiken, vaak door falen in eenvoudige en transparante implementatie, zorgen wij ervoor dat AI-oplossingen verder gaan dan alleen onderzoek. Wij bieden een volledig traject van ontwikkeling tot deployment, verpakt in beveiligde en gebruiksvriendelijke webapplicaties op maat.

Tevens zijn we experts in Progressive Web Apps (PWA), een cutting-edge technologie die het beste van mobiele apps en webapplicaties combineert. In tegenstelling tot traditionele opvattingen, bewijzen PWAs dat een app store niet noodzakelijk is voor een offline app-ervaring. Webapplicaties (inderdaad!) kunnen ook offline capaciteiten bevatten, dewelke ze direct inzetbaar, uiterst performant, veelzijdig, betrouwbaar en kostenbesparend maakt.

Klaar om uw digitale visie werkelijkheid te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen uw mogelijkheden verkennen.

Onze visie uit de doeken

Investeringen in software moeten zichzelf terugbetalen, zoniet zijn ze zinloos.
We delen graag onze visie met u.

En nu?

Theorie is mooi, maar ons echt leren kennen doet u via een persoonlijk gesprek. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren hoe we u verder kunnen helpen.