Hoe gaan we te werk?

We luisteren.

Inderdaad, we gaan veel luisteren. We gaan er prat op dat we goed zijn in het luisteren en dat daar onze sterkte ligt. Wij komen niet bij u binnen gemarcheerd of met onze catalogus aandraven, om u als almachtige en alwetende specialist te vertellen hoe het nu eens allemaal in zijn werk zal gaan.

Neen, wij gaan in de eerste plaats braaf zitten, luisteren, om vervolgens gerichte vragen te stellen en te horen hoe heden ten dage uw bedrijf functioneert. Bedrijven zijn geen eenheidsworst en dat is nu net waar veel softwarepakketten de mist ingaan. Het vergt ook enige ervaring en de juiste elicitatie-technieken om de correcte informatie van de juiste partijen te distilleren.

We nemen onze tijd en luisteren, naar managers, afdelingshoofden en/of werknemers. We gaan de polsslag van uw bedrijf opnemen. Ons eerste doel is uw bedrijf en de werking ervan begrijpen:

  • Wat doen jullie en hoe doen jullie dat?
  • Welke diensten/producten leveren jullie?
  • Uit welke afdelingen bestaat het bedrijf en hoe werken deze samen?
  • Wie doet wat en welke visie heeft elk ieder op de werking van het bedrijf?
  • Welke software gebruiken jullie, hoe werken deze en hoe zijn deze (niet) met elkaar verbonden?

We gaan niet op de mensen hun schoot zitten, maar het scheelt toch niet veel... In principe willen we van elke afdeling weten wat ze precies doen en hoe ze dat doen.

We gaan ons, afhankelijk van uw wensen, de nodige tijd inwerkenen en verdiepen in de dagelijkse werking om zo'n goed totaalbeeld te krijgen. In die tijd willen we met zoveel mogelijk verantwoordelijken spreken en hun visie horen.

Ons streefdoel is niet om mensen door software te vervangen, maar de bedoeling is om mensen te ontlasten van repetitieve, tijdsopslorpende taken door ze de juiste tools aan te reiken. We willen het management een beter overzicht op de interne werking geven, zodat de polsslag die wij opnemen in kaart kan gebracht worden en uiteindelijk, door de voorgestelde oplossingen, dagelijks "live" door het management gemonitord kan worden.

We stellen ons op als uw partner, die als specialist samen met U, de interne werking evalueert, analyseert en verbetert.

Onze visie uit de doeken

Ondernemen en investeren kost geld en U wilt uiteraard dat uw investeringen renderen. Wij helpen u graag vooruit en delen met u graag onze visie over automatisatie op kantoor.

En nu?

Theorie is allemaal wel mooi, maar ons echt leren kennen doet u via een persoonlijk gesprek. We komen graag bij u langs om te luisteren hoe we u verder kunnen helpen.